Dankwoord Desiree van Deurse Straatadvocaat Leeuwarden Heerlen Amsterdam Nederland

Dankwoord Desiree van Deurse

Last Updated: oktober 13, 2024By Views: 11
Dankwoord Desiree van Deurse
Stanley ter Haar / Straatadvocaat
17-09-2024 Heerlen
Er is nog iemand die ik uit de grond van mijn hart wil bedanken en waar ik waanzinnig trots op ben. Dit gaat natuurlijk over mijn dierbare collega, Desiree Van Deure.
Jaren gaan voorbij, maar wat jij in die tijd hebt laten zien is niets minder dan indrukwekkend. Jij hebt je ontpopt tot een uitzonderlijke straatadvocaat, iemand die niet alleen haar werk met ongelooflijke toewijding doet, maar ook elke dag weer laat zien wat het betekent om oprecht om mensen te geven.
Jouw doorzettingsvermogen en naastenliefde zijn werkelijk niet in woorden te vangen. Ondanks alle uitdagingen die je in dit vak tegenkomt en geloof me, die zijn er genoeg ben je altijd blijven stralen in je passie voor het helpen van anderen. Wat ik misschien nog wel het meest bewonder, is hoe je dit allemaal voor elkaar krijgt naast een dynamisch gezin en terwijl je zelf een chronische ziekte draagt.

Dankwoord Desiree van Deurse

Je bent een inspiratie voor ons allemaal, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.
Voor mij als collega ben je er altijd, ongeacht de drukte of de uitdagingen waar je zelf mee te maken hebt. Je bent een rots in de branding, iemand op wie ik altijd kan rekenen, en daarvoor kan ik je niet genoeg bedanken. Je bent echt een topper, Desiree. Wat jij doet is niets minder dan bewonderenswaardig, en ik ben dankbaar dat ik met je mag samenwerken.
Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment