Goed Zoals Je Bent Stanley ter Haar Straatadvocaat Stichting PTAP Amsterdam Leeuwarden

Goed Zoals Je Bent

Last Updated: juli 30, 2024By Views: 229
Goed zoals je bent
Stanley ter Haar
17-07-2024  Amsterdam
Jij Bent Goed Zoals Je Bent
In een wereld die constant verandert en waarin iedereen zijn eigen mening lijkt te hebben, is het soms moeilijk om jezelf te accepteren zoals je bent. Maar onthoud, je bent mooi zoals je bent. Laat niemand je wijsmaken dat je lelijk bent, te dik, te dun, te lang, of op welke manier dan ook niet goed genoeg. Je bent uniek op deze wereld; er is maar één iemand zoals jij, en alleen daarom al ben je bijzonder. Je uiterlijk, afkomst, geaardheid of religie heeft niets te maken met jouw waarde als mens. Als jij leeft naar eer en geweten, en anderen behandelt zoals je zelf behandeld wilt worden, ben je goed zoals je bent. Het maakt niet uit welke achtergrond je hebt, zolang je handelt met respect en integriteit.
Laat je niet wijsmaken dat je geen eigen mening mag hebben of dat je niet voor jezelf op mag komen. Je hebt het recht om je grenzen aan te geven en om je belangen te verdedigen. Zolang je dit doet met respect voor jezelf en anderen, ben je goed zoals je bent. Je mening doet ertoe, en jouw stem verdient het om gehoord te worden. Laat je niet misleiden over wie je bent. Laat je niet kleineren, domineren, manipuleren, integreren of regeren. Je bent goed zoals je bent, precies zoals je bent. Wees trots op jezelf en op wat je bereikt hebt.
En als iemand dat niet goed vindt? Laat hen dan maar een andere wereld zoeken. Jij bent goed zoals je bent, en dat is meer dan genoeg.
Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment